Top 10 seriale turcești pe care trebuie să le vezi

seriale turcesti

Serialele turcești au devenit extrem de populare în ultimii ani, câștigându-și un loc ferm în industria globală a divertismentului. Povești impresionante, intrigi, romance și personaje puternice – toate acestea fac parte din succesul și atractivitatea lor.

În acest articol, vom face o incursiune în lumea dramei turcești și îți vom prezenta top 10 seriale turcești pe care trebuie să le vezi în 2023.

1. Ertugrul Ghazi – Acest serial epic de aventură istorică este bazat pe viața lui Ertugrul, tatăl fondatorului Imperiului Otoman, Osman I. Cu o acțiune captivantă și personaje puternice, Ertugrul Ghazi este un must-see pentru orice fan al genului.

2. Sen Çal Kapımı – Această comedie romantică de succes urmărește povestea lui Eda, o tânără florăreasă care se îndrăgostește de profesorul ei, Serkan, un afacerist renumit.

3. Kara Sevda – Această telenovelă turcească, câștigătoare a premiului Emmy, urmărește povestea complicată de dragoste dintre Kemal, un miner de familie modestă, și Nihan, o femeie bogată și frumoasă.

4. Muhteşem Yüzyıl – Bazat pe viața sultanului Suleyman Magnificul și a soției sale Hurrem, acest serial istoric oferă o privire detaliată asupra vieții și politicilor din epoca Imperiului Otoman.

5. İçerde – În acest thriller de acțiune, doi frați separați în copilărie se regăsesc pe părți opuse ale legii: unul este polițist sub acoperire, iar celălalt este un lider mafiot.

6. Çukur – Acest serial de acțiune și dramă explorează lupta pentru putere într-unul dintre cele mai periculoase cartiere din Istanbul, unde familia Koçova își menține controlul prin forță și loialitate.

7. Kuzey Güney – Acest serial dramatic prezintă povestea a doi frați cu personalități opuse, Kuzey și Güney, care se îndrăgostesc de aceeași femeie, complicându-și și mai mult relația tumultoasă.

8. Fatmagül’ün Suçu Ne? – Acest serial popular urmărește povestea lui Fatmagül, o tânără care trebuie să se căsătorească cu unul dintre cei trei bărbați care au violat-o, într-o poveste dramatică și emoționantă despre vină, răzbunare și iubire.

9. Aşk-ı Memnu – Unul dintre cele mai vizionate seriale turcești, Aşk-ı Memnu prezintă povestea complicată de dragoste și trădare dintre Bihter, o femeie tânără și frumoasă, și Behlül, nepotul soțului ei mult mai în vârstă.

10. Siyah Beyaz Aşk – În acest serial, un medic chirurg cu o inimă bună și un bărbat cu o viață plină de violență se îndrăgostesc, încercând să se adapteze unul la lumea celuilalt în ciuda diferențelor lor uriașe.

Indiferent dacă ești deja un fan al serialelor turcești sau dacă abia descoperi acest gen, acest top 10 te va ajuta să alegi ceva perfect pentru tine. Fiecare dintre aceste seriale are propria poveste unică și personaje care te vor ține cu sufletul la gură.

Deci, pregătește popcornul, așază-te confortabil și începe un nou maraton de seriale turcești!

Alte articole

Autor • AdiSpune