Top 10 seriale de pe Apple TV+ pe care trebuie să le vezi

seriale bune apple tv

Orice pasionat de seriale știe că pe piața streaming-ului online există o concurență acerbă, cu Netflix, HBO Go și Amazon Prime în frunte. Însă, în ultimii ani, Apple TV+ a reușit să surprindă cu producții originale de calitate excepțională.

Așadar, dacă ești în căutarea unor seriale care să te țină cu sufletul la gură, iată top 10 seriale de pe Apple TV+ pe care trebuie să le vezi!

1. Ted Lasso – Fără îndoială, serialul de comedie „Ted Lasso” este cea mai faimoasă producție originală Apple TV+. Centrat pe un antrenor de fotbal american angajat să conducă o echipă de fotbal din Anglia, acest serial surprinde printr-un umor nuanțat și un optimism contagios.

2. The Morning Show – O incursiune fascinantă în lumea televiziunii, cu un rol impresionant al Jennifer Aniston și al Reese Witherspoon, „The Morning Show” abordează cu complexitate teme precum sexismul, media și puterea.

3. Defending Jacob – O dramă intensă care explorează relația dintre părinți și copii, „Defending Jacob” te ține în suspans, servind o doză consistentă de mister și emoție.

4. SEE – Dacă ești fan al genului post-apocaliptic, „SEE” este alegerea perfectă. Jason Momoa oferă o interpretare captivantă într-o lume în care omenirea a pierdut vederea.

5. For All Mankind – Dacă te pasionează istoria alternativă și explorarea spațială, „For All Mankind” te va cuceri. Serialul prezintă un univers în care cursa spațială dintre SUA și URSS nu s-a încheiat niciodată.

6. Servant – Creat de M. Night Shyamalan, „Servant” este o dramă psihologică care te ține în suspans, cu un element de supranatural care întreține misterul.

7. Little America – Acest serial antologic îți oferă o privire asupra experienței imigranților în America, cu o serie de povești inspirate de evenimente reale.

8. Dickinson – „Dickinson” este un serial biografic despre viața poetesei Emily Dickinson, cu o interpretare minunată a lui Hailee Steinfeld și un ton unic, care combină drama istorică cu elemente moderne.

9. Mythic Quest – Pentru iubitorii de comedie și gaming, „Mythic Quest” este un must-watch. Serialul te duce în spatele scenei unei companii de jocuri video, oferind umor de calitate și personaje memorabile.

10. Greyhound – Bazat pe romanul „The Good Shepherd” al lui C.S. Forester, „Greyhound” prezintă o poveste de război tensionată, cu Tom Hanks în prim plan.

Acestea sunt doar câteva dintre comorile ascunse în catalogul Apple TV+. Fie că ești în căutarea unui serial de comedie, drame intense sau chiar istorie alternativă, Apple TV+ oferă opțiuni diverse și de calitate, cu producții care se remarcă prin originalitate și calitatea execuției. Ia în considerare aceste recomandări și nu vei regreta!

Alte articole

Autor • AdiSpune