Cele mai bune 15 filme de pe Netflix în 2023

filme netflix 2023

În era digitală în care trăim, divertismentul și relaxarea au devenit la îndemâna noastră în orice moment, datorită platformelor de streaming. Netflix, una dintre cele mai populare platforme de acest gen, a captivat publicul cu o varietate impresionantă de conținut original și de calitate.

Anul 2023 aduce cu sine o nouă selecție de filme captivante, care ne atrag în lumi fantastice, ne emoționează și ne țin lipiți de ecrane. În continuare, vă prezentăm cele mai bune 15 filme de pe Netflix în 2023.

1. The Strays – Viața privilegiată pe care o femeie și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini. „The Strays” este un thriller psihologic captivant, care explorează obsesia, secretele întunecate și consecințele actelor noastre.

2. Ghid turistic pentru dragoste – În „Ghid turistic pentru dragoste”, o corporatistă americană vine în Vietnam în interes de serviciu, unde un ghid rebel îi deschide calea către un stil de viață încântător și aventuros. Filmul este o poveste de iubire și de descoperire de sine, amplasată într-un decor exotic și plin de farmec.

3. Kings of Mulberry Street: Să domnească dragostea – „Când bunicuța Chetty este răpită de un fost polițist malefic, Ticky și Baboo pornesc într-o misiune salvatoare, care are legătură cu un colier și un spectacol muzical.” „Kings of Mulberry Street: Să domnească dragostea” este un film destinat întregii familii, plin de aventură, umor și lecții prețioase despre curaj și prietenie.

4. Chupa – În timp ce își vizitează familia în Mexic, un băiat singuratic se împrietenește cu o creatură mitică ascunsă la ferma bunicului său și pornește într-o aventură uimitoare. „Chupa” este un film animat plin de magie, mister și emoție, care explorează puterea prieteniei și curajul de a te confrunta cu necunoscutul.

5. Vacanță criminală 2 – Nick și Audrey Spitz își deschid propria agenție de detectivi și preiau un caz epocal când prietenul lor miliardar este răpit de la propria nuntă. „Vacanță criminală 2” este o comedie plină de acțiune, în care Adam Sandler și Jennifer Aniston ne aduc din nou în fața unor situații nebune și personaje excentrice.

6. Furioase – Într-un prolog la filmul „Furioasă”, trei justițiare fac echipă pentru a distruge o organizație criminală care controlează străzile neiertătoare din Saigonul anilor ’90. „Furioase” este un film de acțiune și suspans, cu protagoniste puternice și scene de luptă spectaculoase.

7. Elefantul magicianului – Un băiat acceptă cu hotărâre provocarea unui rege de a îndeplini trei sarcini imposabile în schimbul unui elefant fermecat și al șansei de a-și urma destinul. „Elefantul magicianului” este un film fantastic pentru întreaga familie, care ne încântă cu povestea unui copil curajos și magie de neuitat.

8. Luther: Apus de soare – Obsedat de o crimă nerezolvată, genialul, dar dizgrațiatul detectiv londonez John Luther evadează din închisoare pentru a prinde un criminal în serie sadic. „Luther: Apus de soare” este o continuare captivantă a celebrei serii TV, care ne aduce din nou în fața unui personaj complex și misterios.

9. Avem o fantomă – După ce descoperă că o fantomă cu un trecut tenebros le bântuie noua casă, o familie face senzație pe internet și devine ținta unei agenții guvernamentale dubioase. „Avem o fantomă” este o comedie de familie plină de umor și aventură paranormală, care ne amintește că nu tot ceea ce pare înspăimântător este și rău.

10. La tine acasă sau la mine? – Debbie și Peter sunt amici buni, dar sunt și total diferiți. Cei doi fac schimb de case o săptămână și văd cum arată viața celuilalt, înfiripând o posibilă idilă. „La tine acasă sau la mine?” este o comedie romantică amuzantă și plină de momente tandre, care ne invită să reflectăm asupra diferențelor și a adevăratelor valori ale vieții.

11. Pamela, o poveste de dragoste – Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex. „Pamela, o poveste de dragoste” este un documentar exploziv și sincer, care ne oferă o perspectivă unică asupra vieții celebrei actrițe.

12. JUNG_E – Într-un viitor postapocaliptic apropiat, o cercetătoare la un laborator AI vrea să pună capăt războiului civil clonând creierul unui soldat-erou: mama sa. „JUNG_E” este un film SF captivant, care ne provoacă să reflectăm asupra limitelor etice ale tehnologiei și asupra legăturilor familiale puternice.

13. Oamenii ăștia – Apare conflictul dintre familii și culturi când doi mileniali din L.A. cu origini diferite se îndrăgostesc și dau testul suprem al relației: întâlnirea cu părinții. „Oamenii ăștia” este o comedie romantică care abordează subtil temele rasiale și culturale, într-un mod amuzant și inteligent.

14. Câinele pierdut – Când iubitul său câine dispare, un tânăr pleacă într-o aventură uimitoare, alături de părinți, ca să-l găsească și să-i dea medicamentele necesare pentru a-i salva viața. „Câinele pierdut” este un film emoționant și plin de suspans, care celebrează legătura specială dintre om și animalul său de companie.

15. Spirit liber – O adolescentă australiană tenace își urmează visurile și își înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii pe cont propriu. „Spirit liber” este un film inspirațional, bazat pe o poveste reală, care ne încurajează să ne depășim limitele și să ne urmăm pasiunile.

Anul 2023 ne aduce o selecție captivantă de filme pe Netflix, care acoperă o gamă largă de genuri și subiecte. De la thrillere psihologice și comedii pline de acțiune, până la drame emoționante și documentare remarcabile, această listă de 15 filme reprezintă doar o mică parte din bogăția de conținut oferită de platforma de streaming.

Indiferent de preferințele tale cinematografice, vei găsi cu siguranță ceva care să te captiveze și să-ți ofere o experiență cinematografică de neuitat. Așadar, pregătește popcorn-ul, așează-te confortabil și bucură-te de cele mai bune filme de pe Netflix în 2023!

Alte articole

Autor • AdiSpune