Ziua când Twitterul renaște

Înțeleg că Twitter n-o duce chiar incredibil de bine în general, dar la noi e mort de ceva timp. Cu toate acestea, în calendar a fost trecută o dată, de fapt mai multe, când acesta renaște.

Legenda spune că în timpul sezonului toamnă – primăvară, sezon de conferințe și evenimente de online, Twitterul renaște odată cu ele. Sute de ciripiri din telefoanele participanților răsar pe platforma socială ca ciupercile după ploaie.

Acest lucru se va întâmpla și pe 2 octombrie. Într-o vineri. Ciripirile vor veni pe hashtagul #webstockro, live de la JW Marriot Hotel Bucharest pentru că, așa cum spune și hashtagul, se întâmplă cea mai mare conferință de social media de la noi – Webstock.

De data aceasta nu mai sunt contrâns de nicio acțiune birocratică, nu mai trebuie să dau mâna cu statul fix în ziua evenimentului, deci totul e ok. Va fi ediția a VIII-a a evenimentului și a II-a pentru mine. Voi putea participa, chiar în calitate de ambasador. Și dacă tot sunt ambasador, să vă spun câte ceva…

Organizatorii, alături de cei de la Intel, au pus bazele unei noi competiții, dacă-i pot spune așa sau categorie de concurs: Intel Online Personality of the Year. 30 de oameni din online, din orice domeniu, cu strânse legături cu offline-ul, au fost propuși spre vot în categoria aceasta.

Am votat și eu și sper c-ai făcut-o și tu, iar de nu, mai ai timp până pe 27 septembrie. Așa că mergi și votează omul pe care-l consideri potrivit pentru acest premiu.

Pe lângă această categorie, oamenii de la Portal HR alături de cei de la Evensys o pun de un studiu – State of Social Media Employment. Puteți participa completând acest formular. Va fi o statistică interesantă.

O să fie Gala Webstock Awards, unde participarea este gratuită, iar listele cu finaliști sunt aici. Se găsesc o groază de proiecte frumoase din online, precum și campanii.

Au început să apară speakerii, așa că un ochi pe program nu strică. Acestea sunt în actualizare as we speak.

Dacă tot citești rândurile acestea și ți s-a făcut poftă să participi, până pe 28 septembrie mai ai timp să te înscrii ca blogger (gratuit) sau din partea unei companii (taxă de 250 de ron).

Acum că ți-am povestit de ziua când o să renască Twitterul la noi, că ți-am spus și motivele, e cazul să acționezi și voi. Ne vedem acolo! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *