Vine Webstock. Cu video și povești

În calitate de ambasador al unei noi ediții de Webstock, am plăcerea să vă…

Hai să nu încep așa. E prea formal, iar eu oricum sunt recunoscut ca fiind un tip prea serios. E timpul s-o lăsăm mai moale.

Ultimele evenimente din blogosferă au născut discuții aprinse despre video și anul video și vloggerii de la noi. Eu nu mă consider vlogger și recunosc că astăzi nu sunt în stare să fac ce face Mariciu sau Pandutzu sau Ariel.

Nu pot. Nu mă ține.

Dar la Webstock vom avea un panel dedicat despre „How to Vlog” la care pot participa toți cei interesați de vlogging. Pe lângă asta, probabil că se va atinge subiectul și dimineața la „The Present is Visual”.

Vom avea discuții. Multe. Vor fi aprige și sunt curios unde se va ajunge. Impresionat nu sunt de conținutul video de la noi astăzi și nici nu cred că voi fi peste un an sau doi.

Sunt câțiva oameni pe care-i mai urmăresc din când în când pentru că mi-s prieteni și pentru că vreau să țin pasul cu ei. #pebune

Cât despre anul video, da, cred că abia acum se poate spune despre video ca fiind un trend care s-a impus la noi. Instagram, YouTube, Facebook, toate au video, unele cu opțiune de live.

Și oamenii le utilizează, chiar des.

Dar să trecem la conferință. Îl avem pe Marian Godină de care sunt curios să-i aflu povestea și abilitățile de povestitor. E Alexandru Tomescu care o să bobineze cultură.

În micro-conferințe habar n-am dacă să particip la New Social Media sau Pro-Blogging. Va trebui să mă decid pe moment.

Și finalul se încheie apoteotic cu Online Communication cu Vlad Petreanu, George Buhnici sau Adi Hădean printre cei prezenți.

Ce vreau să spun este că avem o conferință foarte incitantă. Avem oameni interesanți și subiecte care se discută intens de ceva timp și care presimt că la Webstock vor atinge un climax.

Nu e de ratat conferința așa că vă îndemn, atât cât se mai poate, să vă înscrieți.

Apoi să votați personalitatea anului în opinia dvs.

Pe mine mă veți găsi de data aceasta pe Instagram Stories, cu video și foto atât cât se poate. Pe Facebook cu esențialul. Compact, actualizat de-a lungul zilei.

Nu mă interesează să văd prezentări aburite, statisticile sunt pentru articolul de după, dar ce mă interesează, personal, ca om acolo, e experiența. Experiența omului din fața mea.

Modul în care mă va face să mă simt ascultându-l și cum voi învăța ceva cât timp ascult.

Ne vedem pe 30 septembrie, la J.W. Marriot, la ediția a IX-a de Webstock.


Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

2 thoughts on “Vine Webstock. Cu video și povești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *