Uite orașele unde poți vedea #RedBullTourBus

Ieri am fost la o petrecere susținută de RedBull cu ocazia prezentării oficiale a busului cu care vor pleca cei de la Subcarpați alături de trupele alese de ei.

E foarte înșelător să știți. Așa micuț cum e el, când e rost de concert se transformă într-o scenă impresionantă și face gălăgie cât să răsune subcarpații.

Pe lângă prea bine cunoscuta trupă de la noi, pe scenă alături de ei vor mai urca cei de la For the Wicked, atunci când va veni vorba de concertul de la Râmnicu Vâlcea.

După Vâlcea vine rândul unei zone foarte frumoase, la Novaci, spre Transalpina. Aici o să-i vedeți împreună cu cei de la The Kryptonite Sparks.

Târgu Jiu este următorul loc de desfășurare al busului. Subcarpați și Faust, Phunk B, J Saw, SMK & Manafique se vor ocupa de show.

Turneul se încheie la Onești, în Sala Polivalentă Nadia Comăneci, cu Otherside.

Recapitulare:

  • Râmnicu Vâlcea: ora 20.00, la Arenele Traian, pe 11 august;
  • Novaci: ora 20.00, Pădurea Hirisesti, 14 august;
  • Târgu Jiu: ora 20.00, Piața Prefecturii, 15 august;
  • Onești: ora 22.00, Sala Polivalentă Nadia Comăneci, 20 august.

Busul arată mișto. Conceptul este unul nou pe la noi și super fascinant, așa că nu-i de ratat. Trupele sunt bune. Ba mai mult, Subcarpați lansează pe 26 august Satele Unite ale Balcanilor, iar voi, cei care mergeți, veți avea prilejul să ascultați noile piese live.

Sună trăznet!

Așadar: un bus mic, o scenă mare, zgomot mult în difuzoare, Subcarpați și trupele invitate numai bune de aflat și urmărit. Context perfect de distracție.

Intrarea este liberă!

Aveți link către pagina evenimentului de Facebook și pagina oficială. Mergeți de vedeți informații. Big up!

#RedBullTourBus
#RedBullTourBus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *