Tu cât de des imortalizezi momente?

Despre diferite momente am tot discutat. Chiar am remarcat faptul că-i important ca în primă instanță, unele momente să le trăiești din plin. Fără poze, filmări și alte nebunii. Doar tu și momentul.

Însă șansele sunt foarte mari ca multe evenimente și momente din viața ta să rămână undeva în negura timpului și tu să nu-ți mai aduci aminte de ele decât prin cineva sau printr-o fotografie / filmare.

Prin urmare, e bine să imortalizezi cât mai multe momente frumoase. De ce? Pentru că, de obicei, ele îți oferă o clarificare la ceea ce tu încerci, vag, să-ți amintești. Îți poți aminti momentul, trăirea, dar conturul exact ni-l oferă, mai mereu, o persoană sau, cum am zis mai sus, o fotografie / filmare.

Eu, n-am să uit niciodată momentul când m-am bărbierit pentru prima dată. Acest eveniment nu ar fi însemnat nimic pentru mine, dacă maică-mea n-ar fi fost foarte entuziasmată și m-ar fi fotografiat cu telefonul.

Stați liniștiți, a fost cu telefonul ei, poza e la ea, ba chiar și-a schimbat telefonul de atunci. Dar ideea este că această clipă mi-a rămas în minte prin ea și entuziasmul ei de a imortaliza momentul. Pentru mine era nimic. Era nimic faptul că mă bărbieresc pentru prima dată, atât de nimic încât nici nu m-am gândit să memorez cumva momentul.

A fost ceva banal pentru mine, dar care s-a transformat în inedit prin mama.

Așadar, ce mai e de prins de aici este că nu trebuie să-l urăști întotdeauna pe omul care e disperat să surprindă momente. Poate pentru tine înseamnă fix nimic acel interval de timp în care se întâmplă o acțiune, dar pentru persoana respectivă reprezintă ceva și o să vezi că, prin trecerea timpului, rezultatul ajunge să reprezinte ceva și pentru tine.

Ce simți că-ți place și vrei să-ți mai amintești peste ani și ani, imortalizează. Nu lăsa lenea, rușinea, orice alt motiv să te împiedice. Dacă tu vrei cu adevărat, fă-o. Ignorăi pe cei care te-au luat la mișto atunci că ai făcut asta, s-ar putea să-ți mulțumească pentru o amintire frumoasă peste ceva timp.

Uite, vă arăt eu una cu acordul amicilor. Una bună. 🙂

friends-in-tram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *