Două noi seriale pentru toamna lui 2016

Recent m-am lovit de două seriale interesante și am zis că-i cazul să le dau mai departe pentru că au potențial.

Ambele au un subiect foarte interesant. Unul ceva mai fabulos, altul modern, actual. Ambele pot fi urmărite pe Netflix, despre care nu știu dacă ați aflat, dar s-au combinat destul de bine cu Vodafone.

Easy

Easy e primul despre care vreau să vorbesc. Serialul dezvoltă problemele zilei de astăzi ale unor cunoștințe din același oraș, Chicago.

Se prezintă probleme de cuplu, de conștiință, de artă, de vârstă, cu toată tehnologia de astăzi, cu agitația și zbaterea aia atât de comună nouă, cu crize de tot felul etc.

Poveștile sunt relatate într-un realism uneori chiar crud. Clișeele, dacă există, sunt așezate potrivit și oferă o lumină tipică ideii de bă, așa e….

Ce mi s-a părut interesant e că toată lumea s-ar ști cu toată lumea din acest serial, dacă ar fi puși într-o cameră, dar surprinderea ar fi uriașă.

Joe Swanberg este creatorul acestui serial, cunoscut poate pentru Drinking Buddies, filmul acela cu Olivia Wilde, unde el doar a jucat un rol obscur.

O să te enerveze, o să te surprindă, poate o să-l placi pe parcurs. E un pariu.

Designated Survivor

Aici avem un serial ceva mai fabulos. Tom Kirkman este un membru al cabinetului prezidențial al Statelor Unite ale Americii.

După un eveniment catastrofic ajunge să fie desemnat președinte, fiind unul dintre oamenii aleși în această calitate în cazul unui cataclism.

De aici, urmează un traseu foarte interesant asemănător cu House of Cards numai că într-o situație mult mai critică. Are familie, are nevastă, cumva trebuie să se îngrijească și de ei și de America.

Timpul e unul critic, iar Tom Kirkman devine President Kirkman într-un timp extrem de scurt. Kiefer Sutherland joacă în rolul principal, alături de soția acestuia Natascha McElhone, pe care probabil o știți din Californication.

Momentan se situează la episodul 3. Apare săptămânal și instant pe Netflix.

Pe mine m-au atras și sper că te vor atrage și pe tine. Vizionare plăcută și se recomandă moderație și răbdare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *