Cum ar fi o cină în stil asiatic?

Vinerea trecută am fost până lângă Piața Vitan la cel mai mare restaurant cu mâncare chinezească din România – Restaurant & Bufet Asiatic.

Eu și mâncarea chinezească nu suntem așa buni prieteni sau mai bine zis nu eram până să fi fost vinerea cu pricina. A fost taaare bun. Dar să le luăm pe rând.

Locul

Nu aveți cum să-l ratați. E fix lângă Piața Vitan, pe Calea Vitan nr. 11. E mare, e decorat cu motive asiatice, de un roșu aprins care-ți întoarce privirea fără să vrei.

Resturant & Bufet Asiatic

Este foarte încăpător. Cum intri, pe stânga, este secțiunea de restaurant, ca să zic așa, iar puțin mai față este zona de bufet. Jos, cum cobori niște scări rulante, există un spațiu de joacă pentru copii foarte frumos decorat, foarte primitor, la marginea căruia un râuleț (prea mult spus, dar pe acolo) improvizat găzduiește niște pești.

Mai există un etaj, de la care dacă apucați vreun apus să știți că se vede foarte frumos. La acel etaj este o zonă mare, când am fost eu era goală, dar mă gândesc că e utilizată pentru când există trafic intens sau pentru petreceri și altele de genul.

De asemenea, jos lângă locul de joacă, existau și câteva zone VIP, acolo unde am și văzut câțiva asiatici simțiându-se foarte bine. chelner

Este dotat cu toate serviciile de care aveți nevoie. Pe mese există până și un dispozitiv de chemare a chelnerului, băile sunt moderne și foarte curate.

Meniu și prețuri

Meniul este de tip „All You can Eat”. Aveți acolo toată bucătăria chinezească din care să vă înfruptați. Din ce am mâncat eu: puiul shangai, peștele prăjit, orezul cu legume și chipsurile de creveți sunt demențiale.

Nu pot să vă spun acum tot ce se putea găsi acolo, ideea este că erau din belșug și toate mâncăruri asiatice pentru fiecare. Dacă voiai aperitiv, aveai. Dacă voiai supă – aveai. Dacă voiai ceva prăjit sau ceva mai vegan, aveai. Am văzut chiar de toate, prin urmare nu prea aveți cum să plecați de acolo nemulțumiți. 😀

Prețurile sunt în funcție de zile și ore. În zilele lucrătoare din timpul săptămânii, o masă de prânz „all you can eat” costă 29 de lei (11.00 – 15.00), în timp ce cina este de 69 de lei (17.00 – 23.00). În weekend puteți merge acolo în orice moment al zilei și savura mâncăruri din bucătăria asiatică pentru doar 69 de lei.

loc-de-joaca-copii

Oamenii de acolo sunt foarte ospitalieri. Te invită la o masă, te servesc cu o băutură, eventual îți și recomandă ceva din meniu care să fie pe gustul tău.

Concluzie

O să mai trec pragul acestui restaurant cu siguranță! Mi-a plăcut mâncarea mult prea mult, iar locul este foarte relaxant și primitor. Da, poate că nu e cel mai drăguț lucru să mergi spre bufet, să scoți o farfurie și să pui mâncare în ea, dar există de toate pentru toți. Există VIP. 😀

Eu zic că raportul calitate-preț este mult prea bun ca să nu profitați. Dacă aveți întrebări, lăsați-mi-le în comentarii și o să încerc să vă lămuresc. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul lor cât și pe pagina lor de Facebook.

sursă foto prima: Facebook Restaurant Asiatic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *