Miez de noapte cu motiv de iPhone 6S la Vodafone (P)

Vă spun din start că nu mă așteptam ca lansările de iPhone să prindă așa bine la noi precum se întâmplă pe afară. A început timid de la 4 și se pare că s-a tot amplificat până când am ajuns astăzi să văd magazinele providerilor de telefonie mobilă pline la lansări.

Acest trend a fost setat și cu ajutorul Vodafone, care odată cu lansarea unui nou iPhone, are grijă să aducă și la noi acest spirit de noutate. Ca să vă faceți o idee, azi-noapte la ora 12 noul iPhone 6S s-a lansat în 15 magazine Vodafone, începând cu București, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Craiova și până la mine acasă la Pitești.

Evident că am luat parte la acest eveniment. Mai precis am fost la Vodafone-ul de pe Lipscani unde Cabral a avut grijă să întrețină atmosfera pâna la momentul zero. Frumos a fost că a existat și o tombolă, iar dacă erai îmbrăcat în roz sau aveai ceva roz la tine, te puteai înscrie și câștiga noul iPhone 6S.

Ok, e momentul să trecem la treburi serioase. Nu că ce v-am spus până acum nu a fost, dar poate vreți să vă schimbați telefonul cu noul iPhone și nu știți detalii. Ei bine…

Noile iPhone 6S și 6S Plus sunt disponibile la Vodafone începând de astăzi cu abonamentul RED 89 pentru care nu veți plăti nimic pentru 6S și doar 99 de euro pentru iPhone 6S Plus.

Abonamentul RED 89 a fost special creat odată cu apariția noilor modele de iPhone. În sensul că oamenii s-au gândit că dacă-i vorba de cel mai bun telefon de la Apple făcut până astăzi, are nevoie un abonament care să-i pună calitățile în valoare.

Prin urmare aveți convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB de trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 de minute în roaming / lună și 1.5 GB de date în roaming, precum și acces (asta mi se pare chiar bestial!) la HBO GO și Zonga.

Prin urmare vă veți putea bucura de puterea Supernet™ 4G care, dacă nu ați aflat din ce s-a spus la Webstock, este cea mai bună conexiune mobilă din țară statistic vorbind și din Europa.

Da, din Europa!

Conform unui studiu extins publicat pe 24 septembrie de OpenSignal și în care au fost implicați 325.221 de utilizatori globali ai serviciilor 4G care au contribuit cu date în perioada iunie-august 2015, Vodafone a furnizat cea mai bună viteză de date.

Cu 36 Mbps a ieșit, așadar, pe locul I în Europa. Aici se poate găsi raportul și mai multe informații.

N-am să vă întreb ce părere aveți de noile terminale mobile de la Apple că s-a mai discutat treaba asta. Iar opinia mea e următoarea: dacă mi-aș da banii pe un smartphone, acesta ar trebui să fie musai din gama Nexus de la Google sau iPhone de la Apple. Scurt.

Iar oferta de la Vodafone nu sună rău deloc. Mă tot roade gândul să fac și eu schimbare cu abonamentul meu. 😀

poza 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *