#ElectroSpuneri la Electric Castle 2016

Ultimele patru zile din săptămâna ce urmează le voi petrece la Castelul Bonțida, acolo unde se întâmplă Electric Castle 2016.

Fie c-o ploua, c-o da cu caniculă, cu mult alcool și ce-o se mai petrece, voi fi pe fază astfel încât să vă aduc #electrospuneri.

Ce înseamnă #ElectroSpuneri?

Oamenii de la festival sunt o categorie aparte. Sunt plini de energie, colorați, dansează fac tot felul de nebunii și e păcat să nu aflați și voi câte o parte din ele.

Toate astea în limita decenței și acordului cu oamenii de acolo.

Așteptați-vă, așadar, la conținut pe Twitter, Instagram și Facebook, acolo unde tocmai mi-am făcut o pagină. Hashtagul unde poți intra în atmosfera festului de la distanță e cel prezent aici.

De ce?

Cunoscuții știu că-mi place să merg la festivaluri și să acord o atenție mai deosebită subiectului acestuia.

Nu consider că avem o cultură de festival slabă, din contră, e chiar una care se dezvoltă frumos. Printre puținele, de altfel, care momentan merg într-o direcție pozitivă.

Astfel că mă voi ocupa de treaba asta și voi încerca să aduc Electric Castle mai aproape de voi cât timp mă voi afla acolo.

Dacă mergi…

Nu cumva să uiți ceva. Pe site-ul EC ai posibilitatea să te înregistrezi cu codul de pe bilet și să-ți încarci brățara de ediția asta cu bani.

Brățările ediției a IV-a sunt probabil cea mai tare parte din acest întreg (au devenit mult mai mari și să vedeți ce main stage o să fie). Sunt safe, ai banii direct pe ele, nu umbli cu cash la tine că n-ai de ce.

Adică poți umbla, dar câțiva lei acolo în cazul în care vrei să tragi o fugă prin Bonțida să-ți iei ceva urgent (speranța ar fi să nu plouă…).

De asemenea, asigură-te că ai trecut prin secțiunea aceasta a website-ului oficial ca să nu ai emoții la intrare, să te trezești că ai luat ceva la tine ce nu trebuia și așa mai departe.

Apoi, dacă mergi… cum să nu bem o bere rece acolo?! Să schimbăm o opinie?! Lasă-mi un comentariu aici și stabilim noi acolo un loc de întâlnire, așa, de-o vorbă.

Hai, ne vedem acolo, dacă nu, o să aduc eu festivalul la tine dacă urmărești hashtagul #ElectroSpuneri.

Te las cu acest live video de la Bring Me the Horizon, care vor concerta în ultima seara de festival. Să vezi ce intro au.. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=yywtE-fXvFU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *