Deezer Premium+ e genial. N-ai vrea și tu?

Luna trecută am primit un mail cu o ofertă din partea Deezer. Oferta nu era personalizată sau ceva, să nu vă gândiți la asta, ci era pur și simplu un discount generos la cel mai tare abonament de la ei: Premium+.

Adică oferta asta a fost disponibilă pentru toată lumea. O să vă mai dau, totuși, o șansă. Dar până acolo…

Cum era totul prea frumos ca să lași asta să treacă pe lângă tine, m-am decis să fac o achiziție.

Astăzi, după o lună de folosit zilnic serviciul, pot spune că este una dintre cele mai bune investiții ale verii ăsteia.

Nu m-a dezamăgit niciodată de când îl folosesc. Am toți artiștii preferați pe Deezer, iar dacă vreau să caut una din trupele alea cu 1000-2000 de fani pe Facebook, sigur o găsesc. 🙂

Mai bag un mix generat de Flow (bazat pe piesele favorite) și mai descopăr ceva nou. Mai găsesc o piesă cu Shazam, apoi o adaug la favorite în Deezer și tot așa.

Sunt peste 40 de milioane de melodii din care să asculți pe ce vrei tu: telefon, tabletă sau PC. Ce e și mai mișto este că nu trebuie să-ți folosești internetul dacă ai nevoie de el în alte contexte.

Adicătelea, stai acasă la wi-fi, îți faci un mega playlist cu ce-ți place ție și apoi dai download acestuia. Pe urmă pleci lejer de acasă, îți pui căștile și muzica ta favorită sună tot drumul.

Sau cât vrei tu. În principiu. Fără vreo conexiune la internet.

De calitatea sunetului nu pot să mă plâng. Depinde mai mult de ce telefon ai și ce căști atașezi. Nu ai parte de întreruperi publicitare cu Premium+ și pur și simplu îți vezi de drum.

Dacă vrei…

Și numai dacă vrei… oferta asta poate reapărea. Așa, ca prin minune.

Lasă-mi un e-mail în comentariu și eu îți voi trimite o ofertă pentru abonamentul Deezer Premium+ de trei luni la doar 6,99 EUR.

Asta înseamnă o reducere de aproximativ 14 EUR. Prin urmare, timp de trei luni profiți de muzica ta preferată fără nici o constrângere.

Ce zici? Batem cuba? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *