De ce să mergi la Webstock

Pentru cei care nu sunt încă obișnuiți cu ceea ce înseamnă Webstock, am să încerc să reiterez ceea ce tot zic de câțiva ani încoace.

Webstock este cea mai importantă conferință de social media din România. Se întâmplă anual la București în momentul în care vara ne spune la revedere și face loc toamnei.

Anul acesta, ediția cu numărul NOUĂ va avea loc la J.W. Marriot Bucharest Hotel, același loc unde se desfășoară de ceva timp, organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone și are multe să promită.

Este o conferință nișată. Se discută foarte multe despre online, despre comunicarea în online, despre rețelele de socializare, campanii prin intermediul lor și community management.

Este o conferință de la care n-ai cum să nu pleci cu informații importante, pentru că vin numai oameni specializați în acest domeniu. Și vin cu prezentări mișto de la care să pleci cu carnețelul plin.

Pe lângă aceste informații, socializarea e cuvântul de bază. Se împart idei, se pun întrebări, se găsesc răspunsuri. Inspirația circulă cum circulă metrourile dimineața pe M2 (des, mult, încărcată).

Se glumește, se râde, se zâmbește. Bineînțeles nu lipsesc și polemicile, dar fără ele parcă lipsește sarea aia care dă gust mâncării.

Vă spun sincer că astăzi nu aș fi știut să mă descurc așa de bine cu social media dacă nu mă prezentam la câteva ediții de Webstock.

Dacă ești om de marketing online, de comunicare, social media ninja sau ce ești tu, atunci mergi la Webstock că n-ai nimic de pierdut. Garantez.

Înscrierile se fac aici. Puteți opta pentru acreditare full-day de blogger începând cu 15 august. Pentru half-day dacă doriți să participați la trei micro-evenimente, respectiv gala Webstock Awards sau full-day din partea unei companii.

Cheia e la voi. Pe 30 septembrie sper să ne vedem cât mai mulți acolo. 😀

2 thoughts on “De ce să mergi la Webstock

  1. Mancarea mai putin sarata e mai sanatoasa 🙂 polemicile de dragul respectarii draft-ului nu mai sunt de actualitate

    1. Întotdeauna vor fi, Tudor. Nu putem scăpa de ele pur și simplu. Sunt polemici și polemici. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *