(Concurs) Vița de Vie la Electro Acoustic Garden

Vinerea aceasta de la ora 20.30, Vița de Vie vor performa un concert acoustic la deja celebra serie de concerte Electro Acoustic Garden de la Grădina cu Filme.

Vinovații pentru seria asta de concerte, fiindcă nu cred că am avut până acum prilejul de a arunca cu laude în ei, sunt cei de la CreArT. Știți voi, oamenii aceia faini care de la un timp încoace o pun numai de lucruri minunate. Un exemplu este evenimentul Zilele Bucureștiului, unde ei au fost în spate precum și alte evenimente cu soi cultural din capitală.

De data aceasta e doar o altă vineri în care la Grădina cu Filme vine o trupă să interpreteze electro-acoustic. Și cum știu că vă place muzica bună, mai ales cea învelită într-o interpretare mai inedită, vă ofer ocazia să luați parte la concertul de mai sus menționat.

Cum participi?

Păi… simpluț. Sunt curios doar ce melodie de la Vița de Vie sunteți nerăbdători să ascultați, vineri, în interpretarea lor specială. Dacă este melodia voastră favorită și aveți și o poveste cu ea, sunt curios și de asta.

Pun la bătaie două invitații duble. 

Deadline-ul de participare este vineri, ora 11.00. Doar comentariile voastre mă vor convinge dacă să aleg eu, personal sau (dacă sunt foarte bune) să-l las pe meșterul Random.Org să-și facă treaba.

Tot vineri, la ora 11.30, voi anunța câștigătorii. E bine să stați pe aproape, ca să aflați și să fiți pregătiți de un concert fain.

Câștigătorii vor fi rugați să transmită numele lor complet (asta în cazul în care nu au lăsat comentariul cu el) pe adresa de mail adispune@gmail.com.

Câștigătorii sunt Iulia S. și Catalin. Vă rog un mail cu numele vostru la mailul specificat și cât mai repede. Mersi!

Încă nu știu ce program am vineri, dar e foarte posibil să ne zărim acolo. 🙂

Evenimentul se găsește aici, iar bilete se mai găsesc aici.

11 thoughts on “(Concurs) Vița de Vie la Electro Acoustic Garden

  1. As vrea sa ascult “Basul si cu toba mare”. Este melodia cu care am fost trezit in cel mai brutal mod cu putinta, la ora 3 noaptea, de catre vecinii de imobil. Asa ca as vrea sa ascult varianta linistita, nu de alta dar este o melodie care merita amintiri placute.

  2. Cel mai mult mi-as dori sa ascult “Liber”.Melodia aia are o poveste cu adevarat speciala;”de catifea” si sunt convinsa ca suna magic in varianta acustica,mai ales intr-o frumoasa seara de sfarsit de septembrie.

  3. As vrea sa ascult melodia ” Mori”. De fiecare data cand ascult melodia asta raman cu un vibe pozitiv. Intr-o lume in care se uita usor ,usor de demnitate si ambitia de a lupta pentru vise, melodia asta parca e acel strop de care ai nevoie sa te trezesti un pic din letargie.

    1. Felicitări! Ai câștigat o invitație dublă la concert! 🙂

      O să fii pe lista de invitați la intrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *